Velkommen til vores hjemmeside!

Vores nye tennisbaner er anlagt med keramisk grus, og det betyder, at vi har en lang udendørssæson fra slutningen af marts til november.
Et billede kan ses her.

I Slangerup Tennisklub har vi turneringshold, hvor ambitionerne om at vinde er høje, men også motionisthold, hvor det sociale samvær tæller mindst lige så meget. Med andre ord, har du mulighed for at spille lige, hvad du har lyst til.

Mail: bestyrelsen@slangeruptennis.dk

Følg os på Facebook:  Facebook


Nyheder:

08-03-2021

Kære medlemmer.

Det er med glæde at vi nu kan åbne forsigtigt op for spil på banerne og starte den nye sæson 2021 op.

For vi trænger alle i den grad, til at komme ud at røre os i den friske luft og få brugt noget energi.

Da denne mail tilgår både eksisterende medlemmer og, glædeligvis også, nye der vil i gang, får I lige en opdatering på hvad vi har gang i på banerne og i klubben i øvrigt.

I skrivende stund er der fuld gang i etableringen af vores nye lysanlæg. Og status pt. er at der er gravet ud til etablering af master, og kabler er lagt i jorden til opkobling. Derfor ligner anlægget en mindre byggeplads, men intentionen er at anlægget kan overdrages til brug indenfor 10 dage fra nu og at græsarealer og fliser mv. er reetableret.

For de nysgerrige er vores Facebook side netop opdateret med billeder fra anlægget.

Med ovenstående udgangspunkt satser vi på at det er trygt at færdes på banerne fra fredag den 19.3.2021.

Så derfor går vi efter at starte forsigtigt op der.

Den officielle sæson-start også kaldet standerhejsning afholder vi søndag den 28.3.2021 kl. 10.

Af hensyntagen til pandemien afholdes det udendørs og uden forplejning. Men sæt alligevel kryds i kalenderen og tag ketcheren med til lidt hygge-spil og dialog med bestyrelsen og øvrige medlemmer.

Vi sikrer naturligvis at vi overholder forsamlingsforbuddets til enhver tid gældende regler.

Og apropos restriktioner bliver sæson-starten under mere kontrollerede rammer end normalt.

Vi er som klub rundet af at vi alle kan håndtere frie rammer, så en normal sæson ville betyde en ”åben” dør og frit spil på banerne i starten, men det går ikke i år.

Derfor bliver opstarten med ”låst dør” og med adgang, med nøgle fra nøgle-boksen. Samt at der er booket bane inden fremmøde. Nye medlemmer bedes kontakte formanden for aftale af opstart og spil.

Nøgleboksen står som sædvanlig i vindfanget som der vil være adgang til via kode.

I skrivende stund arbejder vi på en særaftale med hallen omkring adgang til vindfanget da alle kommunens indendørs faciliteter stadig er lukket helt ned. Nærmere info omkring adgangsforhold og endelig opstart udsendes inden vi starter op den 19.3.2021.


Generel sæson-info:

- Generalforsamlingen skal ifølge vedtægterne afholdes inden udgangen af marts måned. Men lige som sidste år er den udskudt på ubestemt tid. Men vi går efter at afholde den så snart restriktionerne tillader dette.

- Intro og træning om torsdagen starter den 22.4.2021. I år tilbyder vi gratis junior-træning kl. 17 til 18 og efterfølgende er der voksen-træning til kl. 19*. Alt afhængig af fremmødet kan det sagtens blive udvidet til fælles træning, så alle kan få op til 2 timers sammenhængende træning. * efter kl. 19 er der fællesspil hvor slagene fra træningen kan øves med point på tavlen ;-)

- Formiddags tennis, for de knap så arbejdsramte, starter op igen mandag den 3.5.2021. Der spilles mandag og torsdag kl. 10-12. Ove skriver direkte ud til alle jer nuværende spillere med mere info.

- Som noget nyt arbejder vi på at kunne tilbyde jer alle en klubtrøje til en attraktiv intro-pris. Mere om det inden længe.

- Det er med stor glæde at vi kan meddele at vi fortsætter med uændret og meget attraktivt kontingent. Mere info her. Vælg ”Indmeldelse”. Her finder du også oplysninger om klubbens kontonr. Som du/I allerede nu er velkommen til at overføre til ;-). Ved overførsel bedes du angive navn og evt. Medlemsnr.

Og til vores nye børne og junior-spillere følger der en ny gratis junior-ketcher med. (så længe lager haves).

- Yderligere information om klubbens aktiviteter udsendes og opdateres løbende på klubbens hjemmeside og Facebook som sæsonen skrider frem, og pandemien forhåbentlig kommer mere og mere under kontrol.

Vi glæder os til at se jer på banerne.

Skulle I have spørgsmål til opstarten må I endelig kontakte mig på tlf. 51444245, eller mail:bestyrelsen@slangeruptennis.dk

Med stor fælleskabshilsen

Claus Mahler

 


 

16-09-2020

 

Kære tennisvenner,

Referat fra generalforsamlingen 2020 kan findes her:
Referat fra generalforsamling 2020


Bedste hilsner
Bestyrelsen

 


 

29-04-2020
Håndtering af Corona

 

Kære tennisvenner.

I forlængelse af corona-udfordringerne er vi nu endelig i gang på banerne.
Dog i begrænset omfang pt. som I kan læse mere om under "Velkomst"

I ønskes alle en god sæson.

Med stor tennis-hilsen
Bestyrelsen

 


 

17-02-2020

Status på udendørs-sæsonen

 

Kære tennisvenner

Om ikke så længe er det tid til udendørstennis. Inden da skal vi have holdt den årlige generalforsamling. Det sker torsdag den 19. marts kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden og nærmere info følger her på hjemmesiden og på FB.

Bedste hilsner
Bestyrelsen


 

02-10-2019

Status på udendørs-sæsonen

Kære medlemmer.

Vi skriver nu den 1. oktober og efteråret trænger sig på med regn og rusk.  Derfor er det på sin plads med en status på udendørs-sæsonen der er gået og de tanker vi i bestyrelsen gør os omkring den kommende sæson.

Banerne:

Foråret og sommeren har vejmælssigt været gennemsnitlig, men der har stadig været mulighed for at få spillet en del. Vi er meget tilfredse med banerne og arbejder på at gøre omgivelserne og tilgangen til dem bedre end de er pt. Vi har en aftale med hallens folk om at de eksterne hegn frigøres for træer og buske. Dette af hensyn til holdbarheden af hegn, men bestemt også det helheds-indtryk det giver. Tilsvarende har vi lovning på at det interne hegn mellem banerne skiftes, hvilket er særdeles tiltrængt. Sidst, men ikke mindst etableres der en flise-gang fra døren og ned til bane 1. dermed kan bold-kanoner og andet grej transporteres hensigtsmæssigt. Når vi får melding fra hallen om at arbejdet med hegnene starter, nedtager vi vindnet. Da banerne er spilbare så længe der ikke er dagsfrost, lader vi bane-nettene hænge. Så der er ingen undskyldninger for at spille videre, det er bare på med vanten ;-).

Klubbens turnerings-hold:

Motionist-holdet har haft mange udfordrende hold-kampe og de fleste er desværre tabt. Sammen med teamchef Nilausen er det derfor besluttet at vi rykker det en enkelt række ned. For som bekendt "leger lige børn bedst". Veteran-holdet har derimod haft en fremragende sæson og er gået ubesejret igennem 4. division og er derfor rykket op i 3. division. Stort tillykke til teamchef Jacob og alle spillerne.

Spil og træning:

Vi er mange der spiller i relativt faste konstellationer og mere eller mindre på faste dage. Og det er super fint så længe man har en makker-/e. For nye medlemmer kan det derimod være en reel udfordring at finde makkere at spille og træne med. Derfor har vi genaktiveret torsdags-fællesspillet inkl. intro-træning. Claus og Alex har stået for dette og der er ingen tvivl om at der er et behov og derfor går vi mere struktureret til værks i næste sæson. Torsdags-træning og fællesspillet fastholdes, men vi opgraderer på instruktør-siden og med det for øje er formanden i gang med de første trin i DTF's træneruddannelse. Tanken og forhåbningen er at vi i den kommende sæson kan få både junior-træning og voksen-intro og fællestræning op at stå, og gerne med så pæn deltagelse at det rette trænings- og spillemiljø etableres til alles fordel. Mere om disse tiltag når foråret 2020 nærmer sig. Senior-Tennis a.k.a Oves formiddags-hold. Der er blevet spillet flittigt på de 2 ugentlige formiddage og afhængig af vejret skiftes der nu til indendørs sko og skumbolde.  Indendørs tennisbaner i Frederikssund kommune er en svær sag, så de af os der gerne vil spille indendørs booker baner i tennishallen i Ølstykke og det fungerer fint.

 Klubmesterskaberne:

Så er de nye klubmestre for 2019 i Slangerup Tennisklub kåret. Ganske overraskende vandt Claus Mahler herresinglen over Jesper Thorman. Jesper kunne så til gengæld glæde sig over at være klubmester i herredouble sammen med samme Claus Mahler. Annelise Dittmer og Jacob Michelsen tog titlen som klubmester i mix-double. Anna Grete Simonsen Vinther og Jette Johannesen Fels vandt i damedouble og i damesingle vandt Jette også. I senior-tennis regi vandt Eva Glavind / Vibeke Nielsen en meget lang og tæt damedouble-finale mod Ilse Krügel / Bente Thorup. Kampen var faktisk så lang og jævnbyrdig at den blev afviklet over flere dage ;-) I ønskes alle stort tillykke. Med disse ord skal I alle have tak for en god sæson og vi ses forhåbentlig alle på banerne til foråret.

På bestyrelsens vegne.

Formand, Claus Mahler


30-06-2019

Sommer-hilsen fra Slangerup tennisklub

 Årets sommer-turnering blev afholdt i strålende solskin og med masser af spil og hygge på banerne. Den sociale turnering fandt sin vinder i Vibeke og Lars brillerede med en mester-serv i præcisions-konkurrencen.  

 Klubbens divisionshold har vundet alle sine kampe i foråret og er top-favorit til en finale oprykningskamp efter sommer-ferien. Stort tillykke til alle på holdet og godt gået! 

 Sommeren er i den grad over os og det giver alle muligheder for at spille en masse tennis. Til alle jer der går og lurer på at det kunne være fedt at prøve, har vi alletiders sommer-tilbud. For den beskedne sum af 400 kr. kan I blive medlem resten af sæsonen. Vi har selvfølgelig låneketchere og bolde så I kan prøve det af ganske gratis. Vi skal dog advare mod at det er et stærkt vanedannende og hyggeligt spil.    

Vi ønsker jer alle en god og solbeskinnet sommer!

 

 

 

 

 


01-05-2019

Landsdækkende tennisevent rammer Slangerup

Lørdag den 4. maj inviterer mere end 250 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er Slangerup Tennisklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Slangerup Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner bag ved hallen til en dag med  tennispil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10 til kl. 13. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!

Til Tennissportens Dag får alle interesserede mulighed for at prøve at spille tennis”, fortæller klubbens formand Claus Mahler. ”Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille tennis før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne.”

DGI og Dansk Tennis Forbund står bag

Bag arrangementet står Slangerup Tennisklub i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet - Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund.

For yderligere information

Du kan se mere om Tennissportens Dag og tilmelde dig på www.bevægdigforlivet.dk/tennis. Her finder du også et overblik over alle de klubber, der afholder Tennissportens Dag.

Hvis du ikke når at tilmelde dig er det også OK. Møde bare op med godt humør.

 

 

FAKTABOKS

Bevæg dig for livet - Tennis

Bevæg dig for livet - Tennis er et samarbejde mellem DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund og en del af den overordnede Bevæg dig for livet-vision. Formålet med samarbejdet er, at endnu flere griber ketsjeren og oplever glæden ved tennis.

Klik her, hvis du vil vide mere om Bevæg dig for livet - Tennis:

http://www.bevaegdigforlivet.dk/idraet-og-motion/tennis

tennis sportens dag

 


26-03-2019

Kære tennisvenner,

Referat fra generalforsamlingen 2019 kan findes her:
Referat fra generalforsamling 2019

Og formandens beretning kan læses her:
Formandens beretning 2019

Bedste hilsner
Bestyrelsen

 


12-03-2019

Standerhejsning 2019

Søndag den 31. marts er der standerhejsning fra kl. 10 til 13.

Vi starter med fælles morgenbord (tag gerne en kande kaffe eller the med). Herefter orienterer formanden om den kommende sæson, hvorefter vi tester banerne med lidt socialt spil.

Alle er meget velkomne - både eksisterende medlemmer og andre interesserede.

 

Prøv tennis gratis i hele april

Har du lyst til at spille tennis, så kan du prøve at spille i april – helt gratis 

 


Generalforsamling i sigte

Torsdag den 21. marts er der generalforsamling kl. 19 i klubhuset.

Generalforsamlingen har følgende dagsorden: 

1.    Valg af dirigent. 

2.    Bestyrelsens beretning. 

3.    Fremlæggelse af regnskab. 

4.    Præsentation af budget og næste års kontingent. 

5.    Behandling af indkomne forslag. 

6.    Valg til bestyrelsen. Her er Jesper og Hans  Christian på valg. 

7.    Valg af suppleanter til bestyrelsen. Her er Henrik og Viggo på valg. 

8.    Valg af revisor og revisorsuppleant. 

9.    Eventuelt. 

Forslag som ønskes behandlet på Generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag 14/3-2018.

Referat fra generalforsamlingen 2018 kan findes her: Referat fra generalforsamling 2018

Forslag indsendes på mail til bestyrelsen@slangeruptennisklub.dk eller til jesperthorman@yahoo.dk. Alternativt kan forslag afleveres pr. post til Claus Mahler Kongshøjparken 106 3550 Slangerup.

                                Mange tennis hilsner

                                 Bestyrelsen

 

 


25-05-2018

Så har vi opdateret vores privatlivspolitik, så alle medlemmer kan se, hvilke oplysninger vi registrerer, hvordan og hvor længe.

 Privatlivspolitik Slangerup Tennisklub


03-04-2018

Kære tennisvenner,

Referat fra generalforsamlingen 2018 kan findes her:
Referat fra generalforsamling 2018

Og formandens beretning kan læses her:
Formandens beretning 2018

Bedste hilsner
Bestyrelsen

 


 

27-03-2018

Prøv tennis gratis i hele april

Har du lyst til at spille tennis, så kan du prøve at spille i april – helt gratis 

Slangerup Tennisklub inviterer alle voksne til at prøve tennisspillets glæder.

Hver tirsdag og torsdag aften fra kl. 18 til kl. 20 kan du i april prøve at spille og træne tennisslagene under kyndig vejledning af vores dygtige trænere.

Du behøver ikke at have spillet tennis før, og du kan låne en ketcher af tennisklubben.

Første gang er tirsdag den 10. april kl. 18.

Træningen kører alle tirsdage og torsdage hele april, og fortsætter hele maj for alle der melder sig ind i klubben.

Vi glæder os til at se både dig, din ægtefælle - og tag gerne naboen

Læs mere her


26-03-2018

Standerhejsning 2018

Søndag den 8. april er der standerhejsning fra kl. 10 til 13.

Vi starter med fælles morgenbord (tag gerne en kande kaffe eller the med). Herefter orienterer formanden om den kommende sæson, hvorefter vi tester banerne med lidt socialt spil.

Alle er meget velkomne - både eksisterende medlemmer og andre interesserede.


24-02-2018

Generalforsamling i sigte

Onsdag den 21. marts er der generalforsamling kl. 20 i klubhuset.

Generalforsamlingen har følgende dagsorden: 

1.    Valg af dirigent. 

2.    Bestyrelsens beretning. 

3.    Fremlæggelse af regnskab. 

4.    Præsentation af budget og næste års kontingent. 

5.    Behandling af indkomne forslag. 

6.    Valg til bestyrelsen. Her er Claus, Johannes og Svend på valg. 

7.    Valg af suppleanter til bestyrelsen. Her er Henrik og Viggo på valg. 

8.    Valg af revisor og revisorsuppleant. 

9.    Eventuelt. 

Forslag som ønskes behandlet på Generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest onsdag 7/3-2018.

Referat fra generalforsamlingen 2017 kan findes her: Referat fra generalforsamling 2017

Forslag indsendes på mail til bestyrelsen@slangeruptennisklub.dk eller til jesperthorman@yahoo.dk. Alternativt kan forslag afleveres pr. post til Claus Mahler Kongshøjparken 106 3550 Slangerup.

                                Mange tennis hilsner

                                 Jesper Thorman

 


Tidligere nyheder

 

 

 

Tilbage til oversigten