Sejr i første kamp  med 5-1 mod Stenløse

   

 

            Ja det var hårde tider for Stenløse, da vi bankede dem 5-1. Dog snyder cifrene   en anelse, for der var tre super tea breaks, der skulle afgøre kampen. Og her vandt vi alle 3.  

Hd1 med Jacob og Peter kom komfortabelt i hus i med en 6-2-, 6-2 sejr og samme præstation klarede Johannes og Henrik med ditto 6-2,-6-2. Pigerne kæmpede bravt men tabte 5-7, 2-6.  OG så var der tre kampe tilbage, som krævede en super tiebreak. Mahler og Katja legede lidt og vandt 10-7. Morten og JØRGEN KÆMPEDE HÅRDt og hev en kneben 12-10 sejr hjem. Men Thorman og Inger lukkede alle håb hos Stenløse og vandt med 10-0. BUM BUM

                                            


Klubmesterskaber 2024

 

Nu kan du melde dig til klubmesterskaberne i Slangerup Tennisklub. Du kan tilmelde dig i både single, double og mix. Alle medlemmer er velkomne til at deltage. 

Afhængig af antallet af deltagere vil der eventuelt blive oprettet en A- og en B-række, hvilket nok bliver mest aktuelt i Herre-single, Herre-double og måske Mix-double. Hvis der er interesse for det, vil der også blive oprette en veteranrække, hvor kriteriet er, at man er fyldt 60 år. 

Efter tilmeldingsfristen, der er søndag den 26. maj, vil du modtage et samlet kampprogram. Kampene spilles i løbet af maj, juni, juli og august, så finalerne kan spilles i september. Nummer 1 og 2 i hver række går videre til finalerunden. 

Du skal have spillet halvdelen af dine kampe inden 31.7., ellers ryger du ud af klubmesterskaberne.

Hvis du stiller op i double, kan du skrive navnet på din makker i kommentarfeltet. Har du ingen makker, vil vi prøve at "parre" dig med en. Skriv også om du foretrækker at spille i A,  B rækken eller veteran.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Henrik Bøgh Vinther = vinther.snakecity@gmail.com  

God kamp

Finale i mix KM 2023


Så blev den sidste klubmesterskabskamp spillet. Den vandt Mona og Thorman over Annelise og Jesper N. med 6-2,6-3.Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram